Welkom bij het buurtcollectief van Techzeker!

Als lokaal gevestigd erkend zonne-bedrijf in Groningen, biedt Techzeker de mogelijkheid om samen met je buurtgenoten zonnepanelen aan te schaffen en te besparen op je energierekening, terwijl we ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Bespaar direct!

Hoe werkt het buurtcollectief?

Samen met jouw buurtgenoten koop je zonnepanelen in bulk. Dit heeft als voordeel dat de kosten per paneel lager zijn dan wanneer je ze individueel zou kopen.

Bovendien kunnen we de installatie van de panelen efficiënter inplannen, waardoor we tijd en geld besparen.

Bij Techzeker bieden we alleen de beste kwaliteit zonnepanelen aan. Zo weet je zeker dat je investeert in duurzame energie die lang meegaat. Techzeker is een erkend zonne-bedrijf en we werken altijd volgens de meest recente normeringen. Met onze uitgebreide garantie en service hoef je je geen zorgen te maken over eventuele problemen in de toekomst.

Ontvang direct korting!

missie techzeker

De 3 Techzekerheden

Hier kan je altijd vanuit gaan als je met ons gaat samenwerken:

handshake icon

1. De beste deal voor jouw situatie

Door persoonlijk en eerlijk advies te geven zijn we inmiddels al heel ver gekomen. Aan de hand van jouw behoefte kijken onze adviseurs wat het beste past bij jouw situatie. Zo komen we altijd tot een slimme oplossing en tot de best haalbare prijs.

handy icon

2. Onze monteurs staan voor je klaar

Ook nadat de installatie is afgerond heb je behoefte aan zekerheid. Doordat onze gecertificeerde monteurs snel uw service vragen kunnen oppakken, blijven wij ook ná de installatie betrouwbaar. Hierdoor kan je gerust zijn dat je investering goed onderhouden wordt.

heart icon

3. Persoonlijke service wanneer het jou uitkomt

Veelgestelde vragen kan je vinden op onze website. Liever persoonlijk contact of een andere vraag? Dan heb je de zekerheid dat al onze medewerkers je eerlijk en snel te woord zullen staan. Team Techzeker staat elke werkdag voor je klaar.

In 3 stappen deelnemen aan het buurtcollectief

chat icon

Vul het aanvraagformulier in

Doe via het formulier op deze pagina aanvraag voor deelname aan het buurtcollectief.
handshake icon

Ontvang een offerte

Samen met jou kijken we naar een passende oplosing en stellen we een maatwerk offerte op.

handy icon

Installatie

Na een transparant advies met een offerte op maat, is het zover! Als alles goed functioneert, zal de monteur het systeem aan jou overdragen

Techzeker buurtcollectief

De eerste stappen naar betaalbaar verduurzamen

Reviews

Klanten aan het woord

Erg tevreden

We zijn erg tevreden over de zonnepanelen, keurig gelegd en door aardige vakbekwame mensen. zullen ze zeker aan onze vriendenkring aanbevelen!

review person icon

Johanna Weber

Klant Techzeker

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel personeel die echt tijd voor je neemt. Binnen 6 weken lagen er al panelen op het dak! Super bedrijf👏🏼
review person icon

Aurelie Snippe

Klant Techzeker

Keurig!

Aardige jongens, keurige instalatie complimenten!

review person icon

Ferhat Dilli

Klant Techzeker

Bespaar op de aanschaf van zonnepanelen

Bij Techzeker kies je voor zekerheid en dat alles met een mooie korting van 5% op de aankoop van de zonnepanelen! Bovendien kan je, afhankelijk van je regio, óók nog wellicht aanspraak maken op subsidies.

Wanneer je deelneemt aan ons buurtcollectief, hoef je zelf geen ingewikkelde installatieprocessen meer te regelen. Techzeker regelt alles voor jou én je buurtgenoten.

Op het moment dat je een flyer in de brievenbus hebt ontvangen van Techzeker dan betekent dat wij in jouw regio op dit moment een lopende actie hebben!

Bespaar op de aanschaf van jouw zonnepanelen

Binnen 8 weken geïnstalleerd

Directe meerwaarde aan jouw woning

Ontvang direct korting!

zonnepanelen laten leggen techzeker

Veelgestelde vragen

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor mijn huis?

Het aantal zonnepanelen dat jij nodig hebt, hangt af van verschillende factoren zoals de grootte van je dak, je jaarlijkse energieverbruik en de verwachte opbrengst van de panelen.

Ik wil meer weten over het buurtcollectief
Wil je meer weten over ons buurtcollectief en de voordelen van zonnepanelen? Neem dan contact op om vrijblijvend informatie aan te vragen. Een van onze adviseurs helpt je dan graag verder!
Wat is de verwachte opbrengst en terugverdientijd van mijn zonnepanelen?

De verwachte opbrengst van zonnepanelen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en oriëntatie van je dak, de locatie en het klimaat, en de kwaliteit en efficiëntie van de panelen. Ook factoren zoals schaduw van bomen of gebouwen kunnen de opbrengst beïnvloeden.

De terugverdientijd is de tijd die je nodig hebt om de kosten van de zonnepanelen te verdienen door besparing op energiekosten. Deze is afhankelijk van de verwachte opbrengst, de kosten van de panelen, de energieprijs en de inflatie.

Neem contact met ons op, zodat we een inschatting kunnen maken op basis van jouw situatie.

Wat is terugleververgoeding?
Terugleververgoeding is een vergoeding voor het terugleveren van overtollige stroom aan het elektriciteitsnet, die door zonnepanelen is opgewekt. Hiermee wordt de eigenaar van de zonnepanelen beloond voor de bijdrage aan duurzame energie en het beperken van de afhankelijkheid van conventionele energiebronnen. De hoogte van de terugleververgoeding verschilt per land en energieleverancier.
Hoe werken zonnepanelen?
Zonnepanelen werken door zonne-energie om te zetten in elektriciteit met behulp van zonnecellen. Zonnecellen zijn gemaakt van halfgeleiders zoals silicium en absorberen het licht en het creëren van een stroom van elektronen. Deze stroom wordt verzameld en geleid naar een omvormer, die deze omzet in bruikbare AC-stroom die voor het elektriciteitsnet. Hierdoor wordt zonne-energie opgewekt en vermindert uw energiekosten.

Meld je direct aan voor het buurtcollectief

Heb je een flyer ontvangen van Techzeker?

Van A tot Z

Van A tot Z meegedacht en ons betrokken in het hele traject. Nu een mooie set panelen op het dak. Wij raden Techzeker zeer zeker aan als installateur.
review person icon

Jan de Boer

Klant Techzeker