Doe mee aan onze vriendenactie!

Verdien tot wel €100,-

Hoe werkt de vriendenactie?

Ontdek hoe je tot wel €100 kunt verdienen met onze vriendactie voor zonnepanelen! Nodig je vrienden, buren, collega’s of familie uit om samen te besparen op zonne-energie.

Hoe meer vrienden je uitnodigt, hoe groter je besparing. Als je 20 vrienden of familieleden overtuigt om een zonnesysteem bij Techzeker te kopen, ontvang je €2000! Lees snel verder om te ontdekken hoe het werkt.

Als je iemand kent die geïnteresseerd is in de aankoop van zonnepanelen en je hen hebt verteld over onze diensten, dan nodigen we je uit om jouw naam en de naam van je vriend in te vullen op het invulformulier op onze website.

Wanneer hun zonnesysteem is geplaatst en betaald, ontvangen jij en je vriend elk een beloning van €100. Dit is onze manier om onze gewaardeerde klanten te bedanken en ons netwerk van tevreden klanten uit te breiden.

Verdien tot wel €100,-

missie techzeker

De 3 Techzekerheden

Hier kan je altijd vanuit gaan als je met ons gaat samenwerken:

handshake icon

1. De beste deal voor jouw situatie

Door persoonlijk en eerlijk advies te geven zijn we inmiddels al heel ver gekomen. Aan de hand van jouw behoefte kijken onze adviseurs wat het beste past bij jouw situatie. Zo komen we altijd tot een slimme oplossing en tot de best haalbare prijs.

handy icon

2. Onze monteurs staan voor je klaar

Ook nadat de installatie is afgerond heb je behoefte aan zekerheid. Doordat onze gecertificeerde monteurs snel uw service vragen kunnen oppakken, blijven wij ook ná de installatie betrouwbaar. Hierdoor kan je gerust zijn dat je investering goed onderhouden wordt.

heart icon

3. Persoonlijke service wanneer het jou uitkomt

Veelgestelde vragen kan je vinden op onze website. Liever persoonlijk contact of een andere vraag? Dan heb je de zekerheid dat al onze medewerkers je eerlijk en snel te woord zullen staan. Team Techzeker staat elke werkdag voor je klaar.

In 3 stappen deelnemen aan de vriendenactie

chat icon

Draag een vriend aan

Vul de contactgegevens van je vriend in, zodat wij hen kunnen benaderen. Je kunt zoveel vrienden aandragen als je wilt.
handshake icon

Adviesgesprek

We plannen een adviesgesprek in met de vriend die je hebt aangedragen en kijken naar de beste oplossingen voor hun situatie.
pig icon

Profiteer van de voordelen

Als jouw vriend kiest voor zonnepanelen van Techzeker, verdien jij na de installatie maar liefst €100 en krijgt jouw vriend €100 korting

Techzeker vriendenactie

Ken jij mensen in je omgeving die ook willen profiteren van zonnepanelen? Meld ze nu aan!

Reviews

Klanten aan het woord

Erg tevreden

We zijn erg tevreden over de zonnepanelen, keurig gelegd en door aardige vakbekwame mensen. zullen ze zeker aan onze vriendenkring aanbevelen!

review person icon

Johanna Weber

Klant Techzeker

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel personeel die echt tijd voor je neemt. Binnen 6 weken lagen er al panelen op het dak! Super bedrijf??
review person icon

Aurelie Snippe

Klant Techzeker

Keurig!

Aardige jongens, keurige instalatie complimenten!

review person icon

Ferhat Dilli

Klant Techzeker

Bespaar op de aanschaf van zonnepanelen

Bij Techzeker kiezen klanten voor zekerheid en daarom hebben we een vriendenactie opgezet waarmee nieuwe slimme consumenten extra voordelig kunnen overstappen op zonne-energie en kennis kunnen maken met onze diensten. Ken jij mensen in je omgeving die ook willen profiteren van de voordelen van zonnepanelen? Meld ze dan nu aan via onderstaand formulier en laat ze ook kiezen voor zekerheid met Techzeker.
Verdien direct geld
Bespaar samen

Kies voor zekerheid

Verdien tot wel €100,-

zonnepanelen op dak

Veelgestelde vragen

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor mijn huis?

Het aantal zonnepanelen dat jij nodig hebt, hangt af van verschillende factoren zoals de grootte van je dak, je jaarlijkse energieverbruik en de verwachte opbrengst van de panelen.

Wat is de verwachte opbrengst en terugverdientijd van mijn zonnepanelen?

De verwachte opbrengst van zonnepanelen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en oriëntatie van je dak, de locatie en het klimaat, en de kwaliteit en efficiëntie van de panelen. Ook factoren zoals schaduw van bomen of gebouwen kunnen de opbrengst beïnvloeden.

De terugverdientijd is de tijd die je nodig hebt om de kosten van de zonnepanelen te verdienen door besparing op energiekosten. Deze is afhankelijk van de verwachte opbrengst, de kosten van de panelen, de energieprijs en de inflatie.

Neem contact met ons op, zodat we een inschatting kunnen maken op basis van jouw situatie.

Wat is terugleververgoeding?
Terugleververgoeding is een vergoeding voor het terugleveren van overtollige stroom aan het elektriciteitsnet, die door zonnepanelen is opgewekt. Hiermee wordt de eigenaar van de zonnepanelen beloond voor de bijdrage aan duurzame energie en het beperken van de afhankelijkheid van conventionele energiebronnen. De hoogte van de terugleververgoeding verschilt per land en energieleverancier.
Hoe werken zonnepanelen?
Zonnepanelen werken door zonne-energie om te zetten in elektriciteit met behulp van zonnecellen. Zonnecellen zijn gemaakt van halfgeleiders zoals silicium en absorberen het licht en het creëren van een stroom van elektronen. Deze stroom wordt verzameld en geleid naar een omvormer, die deze omzet in bruikbare AC-stroom die voor het elektriciteitsnet. Hierdoor wordt zonne-energie opgewekt en vermindert uw energiekosten.

Meld jezelf en een vriend aan voor de vriendenactie!

Toestemming

Van A tot Z

Van A tot Z meegedacht en ons betrokken in het hele traject. Nu een mooie set panelen op het dak. Wij raden Techzeker zeer zeker aan als installateur.
review person icon

Jan de Boer

Klant Techzeker