Duurzame energieoplossing voor bedrijven

Maak de stap naar een groene en duurzame toekomst voor jouw bedrijf

Bereken hoeveel voordeel jij kan besparen

Snel en eenvoudig

Advies van begin tot eind

Direct een indicatie

In 60 seconden een prijs

Maak de stap naar een groene toekomst

Laat jouw bedrijf uitblinken in duurzaamheid en word zelf energieproducent. Dankzij de zonnepanelen ben jij in staat om op een efficiënte manier energie op te wekken en tegelijkertijd je bedrijf op te stellen als verantwoordelijke en duurzame speler in de industrie. Hierdoor zal jouw reputatie verbeteren en je merkwaarden versterken. Maak de stap naar een groene toekomst en laat jouw bedrijf vooroplopen in duurzaamheid.
missie techzeker
zonnepanelen icon
Zonnepanelen
airco icon
Airco's
laadpaal icon
Laadpalen
handy icon
Elektrotechniek
zonnepanelen installeren techzeker

Zonnepanelen

Maak de switch naar duurzame energie en doe een investering in een groene toekomst met onze topkwaliteit zonnepanelen. Onze panelen zijn efficiënt, betrouwbaar en gemaakt met milieuvriendelijke materialen. Door zonnepanelen te installeren op je eigen dak, kan je besparen op energiekosten en bijdragen aan een schonere planeet. Word deel van de oplossing en maak de keuze voor duurzame energie met onze zonnepanelen.

airco installeren techzeker

Airco’s

Een airco maakt het mogelijk om de temperatuur en luchtvochtigheid in huis comfortabel te houden. Daarnaast wordt de luchtkwaliteit op lange termijn verbeterd doordat de airco stoffen, pollen en andere allergene deeltjes uit de lucht verwijdert. Met een airco kan je zowel alle kamers als specifieke kamers in de huis koelen of verwarmen. Hierdoor kan je een hoop energie en geld besparen. Wij kunnen samen kijken naar het geschatte verbruik. Aan de hand daarvan kan je ervoor kiezen om zonnepanelen te zetten om de kosten op een langer termijn te dekken.

laadpaal installeren techzeker

Laadpalen

Laadpalen zijn makkelijk en snel te gebruiken om jouw elektrische voertuig op te laden zonder zorgen te maken over losse batterijen en verlengsnoeren. Onze laadpalen bieden een snelle laadmogelijkheid waardoor het opladen in slechts een paar uur kan gebeuren. Doordat de laadpaal elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen gebruikt, wordt er geen vervuilingen of uitlaatgassen geproduceerd. Daarnaast is het op een langere termijn financieel interessant.

elektrotechniek

Elektrotechniek

Ben je op zoek naar een betrouwbare Elektricien? Techzeker richt zich op het oplossen van elektrische uitdagingen voor zakelijke en particuliere klanten. Zo bieden we verschillende diensten aan zoals bijvoorbeeld; de meterkast uitbreiden of vervangen, reparatie en onderhoud en verlichting. Wij leveren vakkundig werk en geven je deskundig advies! Benieuwd naar onze diensten?

Er zijn verschillende voordelen voor bedrijven die kiezen voor zonnepanelen:

Kostenbesparing

Bedrijven kunnen op de lange termijn besparen op hun energierekening door zelf energie op te wekken met zonnepanelen.

Milieuverantwoordelijkheid

Zonnepanelen dragen bij aan een groener milieu door gebruik te maken van duurzame energie. Dit versterkt de reputatie van het bedrijf als verantwoordelijke en duurzame speler in de industrie.

Zekerheid

Zonnepanelen bieden een betrouwbare energiebron en verminderen de afhankelijkheid van energiebedrijven.

Fiscale voordelen

Er zijn verschillende subsidies en fiscale voordelen beschikbaar voor bedrijven die investeren in zonnepanelen.

Verhoogde waardering

Bedrijven die actief bezig zijn met duurzaamheid en energiebesparing zijn in trek bij consumenten en investeerders. Dit kan leiden tot verhoogde waardering en aantrekkingskracht.

Verduurzamen:

De eerste stappen naar een duurzame toekomst

Benieuwd naar onze oplossingen?

Onze installatieprocedure begint met een kennismaking. Onze installateur luistert naar jouw wensen en verwachtingen en bekijkt samen het dak. Vervolgens krijg je een op maat gemaakt advies, rekening houdend met dakgrootte, -oriëntatie, verwachte opbrengst en kosten. Als je akkoord gaat, wordt er een offerte opgesteld en voeren onze ervaren professionals de installatie uit.
chat icon

1. Kennismaken

heart icon

2. Advies op maat

handy icon

3. Offerte en installatie

Bereken hoeveel voordeel jij kan besparen

Snel en eenvoudig 

Advies van begin tot eind

Direct een indicatie

In 60 seconden een prijs

In 3 stappen gebruik maken van zonnestroom

chat icon

Kennismaken

Tijdens het kennismakingsgespek kijken we graag samen naar de beste oplossing voor jouw situatie.

builder icon

Installeren

Na een transparant advies met een offerte op maat, is het zover! Als alles goed functioneert, zal de monteur het systeem aan jou overdragen

pig icon

Besparen

Aan de hand van onze app kun je  inzien wat je  in realtime bespaart. Jouw energierekening gaat omlaag en de waarde van je huis stijgt.