Airco’s

Comfortabel en efficiënt klimaatbeheer

Achteraf betalen -> 100% tevredenheidsgarantie
Klantenbeoordeling van 5 op 5
Gratis advies en een offerte op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Snel en eenvoudig

Gratis advies op maat

Binnen 1 minuut geregeld

ontdek waar jij kan besparen
airconditioning slaapkamer

Airco laten installaren

Als u een airco wilt laten installeren door een specialist, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan met verschillende soorten airco’s, inclusief zowel A- als B-merken. Zo hebben we voor iedere situatie een passend product en maken wij een airco daadwerkelijk betaalbaar voor iedereen. Met passie en overtuiging zorgen wij voor een snelle en vakkundige installatie, uitgevoerd door onze eigen installatieteams in Noord-Nederland. Bij ons betaalt u geen aanbetaling en kunt u rekenen op een 100% tevredenheidsgarantie. Bovendien hanteren wij een laagsteprijsgarantiebeleid. Maak vandaag nog kennis met Techzeker!

Voordelen Airco op een rijtje

Verwarmen en verkoelen

De nieuwste generatie airco’s kunnen vrijwel allemaal verkoelen en verwarmen. Lekker voor in de zomer en comfortabel voor in de winter.

Duurzaam

Onze airco’s hebben duurzame energielabels en kunnen draaien op zonne-energie. In de wintermaanden kunnen ze ook verwarmen, aangezien een airco in feite een lucht-lucht warmtepomp is.

Verbetering van de luchtkwaliteit

Veel airconditioners zijn uitgerust met filters die helpen de luchtkwaliteit te verbeteren, waardoor de lucht in je huis of kantoor schoner en gezonder is.
airco installeren techzeker

Populaire producten

Ontwerp zonder titel 27

Vanaf €1900,- incl. installatie

Ontwerp zonder titel 26

Vanaf €1400,- incl. installatie

Ontwerp zonder titel 25

Vanaf €1950,- incl. installatie

Ontwerp zonder titel 29

Actief in Noord Nederland

Vanuit Groningen sturen wij dagelijks meerdere eigen installatieteams aan die lokaal werkzaam zijn in jouw regio. Als lokale installateur begrijpen wij de unieke behoeften en uitdagingen van onze klanten in het Noorden. Techzeker staat bekend om zijn concurrerende prijzen, uitstekende klantenservice, installatiesnelheid en uitstekende garanties en voorwaarden. Of je nu op zoek bent naar een installateur voor zonnepanelen, een airco, een warmtepomp, een laadpaal of een installateur voor al je elektrawerkzaamheden, bij Techzeker ben je aan het juiste adres.

Reviews

Klanten aan het woord

Erg tevreden

We zijn erg tevreden over de zonnepanelen, keurig gelegd en door aardige vakbekwame mensen. zullen ze zeker aan onze vriendenkring aanbevelen!

review person icon

Johanna Weber

Klant Techzeker

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel personeel die echt tijd voor je neemt. Binnen 6 weken lagen er al panelen op het dak! Super bedrijf??
review person icon

Aurelie Snippe

Klant Techzeker

Keurig!

Aardige jongens, keurige instalatie complimenten!

review person icon

Ferhat Dilli

Klant Techzeker

Veelgestelde vragen

Hoe werkt airconditioning?
Airconditioning werkt door warmte uit de binnenruimte te verplaatsen naar de buitenruimte. Hierbij wordt een koelmiddel door een compressor aangedreven en gecondenseerd tot een vloeistof. Deze vloeistof onttrekt warmte aan de binnenruimte en transporteert deze naar de buitenruimte, waar het koelmiddel weer verdampt. Dit proces blijft zich herhalen totdat de gewenste temperatuur is bereikt.
Hoe regel ik de temperatuur en luchtvochtigheid in mijn huis of bedrijf met airconditioning?
De temperatuur en luchtvochtigheid in huis of bedrijf kunnen geregeld worden met airconditioning door het instellen van de gewenste temperatuur en luchtvochtigheid op de thermostaat van het airconditioningsysteem. Dit stelt het systeem in staat om de temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte automatisch te regelen tot de gewenste waarden. Het is ook mogelijk om de bediening van de airconditioning via een app te regelen.
Is airconditioning slecht voor het milieu?
Het is belangrijk om te overwegen hoe de airconditioner wordt gebruikt en om het juiste type te kiezen dat past bij uw specifieke behoeften en het milieu. Onze airconditioners, zijn uitgerust met energie-efficiënte technologieën en vaak in combinatie aangelegd met groene energiebronnen, en kunnen daarom echter zeer milieuvriendelijk zijn.
Wat is jullie leveringstermijn?

In de meeste gevallen kunnen wij al binnen 3 weken je airco komen installeren.

Hoelang duurt een airco installatie?

1 werkdag. Uiteraard is dit afhankelijk van verschillende factoren en de samenstelling van je systeem. Maar in de meeste gevallen streven wij naar een vakkundige, snelle installatie die opgeleverd wordt binnen 1 werkdag.