Specialist Groepenkast Vervangen

Is je groepenkast aan vervanging toe? Laat je groepenkast vervangen door onze eigen ervaren elektriciens. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ontwerp zonder titel 30

Nieuwe meterkast binnen 10 werkdagen? 

Afbeelding van WhatsApp op 2023 05 21 om 14.38.47

Nieuwe groepenkast laten installaren

Als u een nieuwe groepenkast wilt laten installeren door een specialist, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan met verschillende soorten merken, inclusief zowel A- als B-merken. Zo hebben we voor iedere situatie een passend product en maken wij een nieuwe groepenkast daadwerkelijk betaalbaar voor iedereen. Met passie en overtuiging zorgen wij voor een snelle en vakkundige installatie, uitgevoerd door onze eigen installatieteams. Bij ons betaalt u geen aanbetaling en kunt u rekenen op een 100% tevredenheidsgarantie. Bovendien hanteren wij een laagsteprijsgarantiebeleid. Maak vandaag nog kennis met Techzeker!

Groepenkast van Techzeker

Eenvoudig

Maak je geen zorgen over oneindige verhalen of lange offertes, want wij zorgen voor een eenvoudig proces

Betaalbaar

Doordat wij werken zonder tussenpartijen en strategisch onze voorraad inkopen, kunnen wij in de meeste gevallen prijzen hanteren die voordeliger zijn dan die van onze directe concurrenten.

Eerlijk

Onze adviseurs kijken naar jouw behoeften en vinden de beste oplossing die past bij jouw situatie. Op die manier garanderen we niet alleen een eerlijke offerte, maar ook de best haalbare prijs.

Yorek socia

Veel verkochte merken

Ontwerp zonder titel 32

EATON: vanaf €500,- incl. installatie

Ontwerp zonder titel 31

EMATT: vanaf €380,- incl. installatie

Ontwerp zonder titel 33

ABB: vanaf €480,- incl. installatie

Waarom een nieuwe groepenkast

Waarom een nieuwe groepenkast?

Een groepenkast vormt de spil voor het reguleren en beheren van elektriciteit in je woning. Oude of beschadigde groepenkasten kunnen potentiële veiligheidsproblemen veroorzaken. Een moderne groepenkast verhoogt de bescherming tegen overbelasting en brandgevaar, verbetert de kwaliteit van de stroomtoevoer en vergroot de capaciteit om te voldoen aan toekomstige elektrische behoeften. Hiermee versterk je niet alleen de veiligheid, maar ook de waarde van je huis!

Regionaal actief in Nederland

Vanuit ons hoofdkantoor in Groningen sturen we dagelijks meerdere eigen elektriciens aan die lokaal actief zijn in jouw omgeving. Als een van de snelst groeiende installateurs in de particuliere sector, begrijpen we de specifieke behoeften en uitdagingen van onze klanten. Wij zijn bekend geworden om onze scherpe tarieven, uitstekende klantenservice, vakkundige installaties en uitmuntende garantievoorwaarden. Of je nu op zoek bent naar zonnepanelen, een airco, een warmtepomp, een laadpaal of elektrische installaties, bij Techzeker ben je aan het juiste adres.

Ontwerp zonder titel 29

Reviews

Klanten aan het woord

Veelgestelde vragen

Wanneer is mijn groepenkast aan vervaning toe?
De leeftijd van de groepenkast, technische problemen of toename van elektrische apparaten kunnen aangeven dat vervanging nodig is.
Is Techzeker een erkend installateur?
Jazeker, Techzeker is erkend InstallQ installateur. InstallQ is de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie binnen de installatiesector. Verder zijn al onze monteurs nen1010, nen3140 en vca gecertificeerd.
Kunnen jullie ook een groepenkast uitbreiden in plaats van vervangen?
Zeker, Techzeker kan ook groepenkasten uitbreiden voor extra stroompunten. Echter kan het in sommige vervallen voordeliger zijn om de groepenkast gelijk te vervangen. Onze adviseurs kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie.
Waar vind ik de hoofdaansluiting/aansluitwaarde van mijn woning?
Meestal bevindt de hoofdaansluiting zich in de meterkast onder de slimme meter. De waarde van de hoofdaansluiting staat soms al aangegeven op de slimme meter. Is dit niet het geval, kunt u het ook terug vinden op uw jaarnota bij uw energieleverancier of kunt u het opvragen bij uw netbeheerder.
Hoelang duurt het installeren van een nieuwe groepenkast?
De installatieduur van een nieuwe groepenkast varieert, maar gemiddeld duurt het enkele uren afhankelijk van de grootte van uw groepenkast. Echter lukt het vrijwel altijd binnen 1 werkdag om de installatie af te ronden.
Installeert Techzeker door heel Nederland?
Ja, Techzeker is actief door heel Nederland.
logo2
logo3
abb logo png transparent
png clipart eaton corporation logo business chinese garden electric electronic enterprise p business blue
logo hager png