Specialist Groepenkast Vervangen

Staat een upgrade of uitbreiding van je oude meterkast op de planning? Wij hebben dé perfecte deal voor jou klaarstaan!

Zonder titel 1920 x 1440

Nieuwe meterkast binnen 10 werkdagen

Alle essentiële verbeteringen voor jouw huis

Overweeg je de installatie van zonnepanelen, een nieuwe kookplaat of een laadpaal, maar merk je dat je groepenkast verouderd is? Dan is het hoog tijd voor een upgrade van je groepenkast!

Bij Techzeker ben je verzekerd van de juiste oplossing!

Yorek socia
Zonder titel 1920 x 1440

Groepenkast vervangen

Veiligheid verbeteren
Moderniseren elektra

Toekomstbestendig maken aanvragen

Al vanaf 500,- excl. btw

verzwarinf krachtstroom

verzwaring (krachtstroom) voorbereiden

Krachtige apparatuur
Meer vermogen (1 fase naar 3 fase)

Toekomstige behoeften

Al vanaf 150,- excl. btw

image 3 1049 1 1

Je groepenkast uitbreiden

Nieuwe apparaten (extra groep)
Toenemende belasting

Flexibel uitbreiden

Al vanaf 150,- excl. btw

Groepenkast van Techzeker

Eenvoudig

Maak je geen zorgen over oneindige verhalen of lange offertes, want wij zorgen voor een eenvoudig proces.

Betaalbaar

Doordat wij werken zonder tussenpartijen, kunnen wij in de meeste gevallen prijzen hanteren die voordeliger zijn dan die van onze directe concurrenten.

Eerlijk

Onze adviseurs kijken naar jouw behoeften en vinden de beste oplossing die past bij jouw situatie. Op die manier garanderen we niet alleen een eerlijke offerte, maar ook de best haalbare prijs.

groepenkast uitbreiden
Waarom een nieuwe groepenkast

Waarom een nieuwe groepenkast?

Een groepenkast vormt de spil voor het reguleren en beheren van elektriciteit in je woning. Oude of beschadigde groepenkasten kunnen potentiële veiligheidsproblemen veroorzaken. Een moderne groepenkast verhoogt de bescherming tegen overbelasting en brandgevaar, verbetert de kwaliteit van de stroomtoevoer en vergroot de capaciteit om te voldoen aan toekomstige elektrische behoeften. Hiermee versterk je niet alleen de veiligheid, maar ook de waarde van je huis!

Veiligheid

Met een moderne groepenkast geniet je van verbeterde bescherming tegen overspanning en brandgevaar, en daarnaast is deze ook nog eens gemakkelijker in gebruik.

Essentiële voordelen

Een moderne groepenkast verhoogt niet alleen de stroomkwaliteit, maar ook de capaciteit om aan toekomstige elektrische eisen te voldoen, zoals die van zonnepanelen of laadpalen.

Investering in de toekomst

Door te kiezen voor een nieuwe groepenkast verhoog je niet alleen de waarde van je woning, maar maak je het ook aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Netjes en gecertificeerd opgeleverd

Met certificaten als NEN1010, NEN3140 en VCA, zorgen wij als bedrijf voor de professionele vervanging en verbouwing van groepenkasten. Onze ervaren technici zijn op de hoogte van de nieuwste normen en richtlijnen, en maken gebruik van moderne technologie en materialen voor een snel en efficiënt installatieproces. Kies voor ons om uw groepenkast te laten vervangen en te zorgen voor optimale veiligheid en betrouwbaarheid.
nen1010 150x150 1
logo echteinstallateur

Reviews

Klanten aan het woord

Veelgestelde vragen

Wanneer is mijn groepenkast aan vervaning toe?
De leeftijd van de groepenkast, technische problemen of toename van elektrische apparaten kunnen aangeven dat vervanging nodig is.
Is Techzeker een erkend installateur?
Jazeker, Techzeker is erkend InstallQ installateur. InstallQ is de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie binnen de installatiesector. Verder zijn al onze monteurs nen1010, nen3140 en vca gecertificeerd.
Kunnen jullie ook een groepenkast uitbreiden in plaats van vervangen?
Zeker, Techzeker kan ook groepenkasten uitbreiden voor extra stroompunten. Echter kan het in sommige vervallen voordeliger zijn om de groepenkast gelijk te vervangen. Onze adviseurs kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie.
Waar vind ik de hoofdaansluiting/aansluitwaarde van mijn woning?
Meestal bevindt de hoofdaansluiting zich in de meterkast onder de slimme meter. De waarde van de hoofdaansluiting staat soms al aangegeven op de slimme meter. Is dit niet het geval, kunt u het ook terug vinden op uw jaarnota bij uw energieleverancier of kunt u het opvragen bij uw netbeheerder.
Hoelang duurt het installeren van een nieuwe groepenkast?
De installatieduur van een nieuwe groepenkast varieert, maar gemiddeld duurt het enkele uren afhankelijk van de grootte van uw groepenkast. Echter lukt het vrijwel altijd binnen 1 werkdag om de installatie af te ronden.
Installeert Techzeker door heel Nederland?
Ja, Techzeker is actief door heel Nederland.
logo2
logo3
abb logo png transparent
png clipart eaton corporation logo business chinese garden electric electronic enterprise p business blue
logo hager png