Elektrotechniek

Wij leveren vakkundig werk en geven je deskundig advies
Achteraf betalen -> 100% tevredenheidsgarantie
Klantenbeoordeling van 5 op 5
Gratis advies en een offerte op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Snel en eenvoudig

Gratis advies op maat

Binnen 1 minuut geregeld

ontdek waar jij kan besparen
Afbeelding van WhatsApp op 2023 05 21 om 14.38.47

Ben je op zoek naar een betrouwbare elektricien?

Op zoek naar een ervaren elektricien? Bij Techzeker vind je de expertise die je nodig hebt. Met meer dan vijf jaar ervaring in elektrotechnische installaties, staan we garant voor kwaliteit bij elke klus. We bieden voor elke situatie een passende oplossing en zorgen dat onze diensten toegankelijk zijn voor iedereen. Onze toegewijde elektriciens leveren met passie en precisie snelle en vakkundige installaties, allemaal in-house uitgevoerd. Bij ons betaal je geen aanbetaling en geniet je van een 100% tevredenheidsgarantie, evenals ons beleid voor de laagsteprijsgarantie. Ontdek vandaag nog wat Techzeker voor jou kan betekenen!

Elektricien van Techzeker

Eenvoudig

Maak je geen zorgen over oneindige verhalen of lange offertes, want wij zorgen voor een eenvoudig proces

Betaalbaar

Doordat wij werken zonder tussenpartijen en strategisch onze voorraad inkopen, kunnen wij in de meeste gevallen prijzen hanteren die voordeliger zijn dan die van onze directe concurrenten.

Eerlijk

Onze adviseurs kijken naar jouw behoeften en vinden de beste oplossing die past bij jouw situatie. Op die manier garanderen we niet alleen een eerlijke offerte, maar ook de best haalbare prijs.

Yorek socia
Waarom een nieuwe groepenkast

Waarom een elektricien van Techzeker?

Waarom kiezen voor een elektricien van Techzeker? Dat is simpel, bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid voor op. Onze elektriciens zijn op de hoogte van de laatst geldende normeringen en zijn gecertificeerd. Techzeker is als installatiebedrijf Nen1010, Nen3140, VCA en InstallQ gecertificeerd. Bovendien hebben we regionale dekking waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn op jouw locatie. We begrijpen dat elke opdracht anders is en pakken dit persoonlijk aan. Daarom luisteren we altijd eerst naar jouw specifieke wensen en behoeften voordat we beginnen met onze werkzaamheden. Bij Techzeker ben je verzekerd van een 100% tevredenheidsgarantie. We staan achter de kwaliteit van ons werk en onze service, en we zijn pas tevreden als jij dat bent. Onze laagsteprijsgarantie zorgt ervoor dat je kan profiteren van vakmanschap tegen gunstige tarieven. Maak vandaag nog kennis met Techzeker.

Regionaal actief in Nederland

Vanuit ons hoofdkantoor in Groningen sturen we dagelijks meerdere eigen elektriciens aan die lokaal actief zijn in jouw omgeving. Als een van de snelst groeiende installateurs in de particuliere sector, begrijpen we de specifieke behoeften en uitdagingen van onze klanten. Wij zijn bekend geworden om onze scherpe tarieven, uitstekende klantenservice, vakkundige installaties en uitmuntende garantievoorwaarden. Of je nu op zoek bent naar zonnepanelen, een airco, een warmtepomp, een laadpaal of elektrische installaties, bij Techzeker ben je aan het juiste adres.

Ontwerp zonder titel 29

Reviews

Klanten aan het woord

Veelgestelde vragen

Waarom is vervanging of uitbreiding van mijn groepenkast nodig?

Er zijn verschillende redenen waarom vervanging of uitbreiding van een groepenkast nodig kan zijn, waaronder: -De groepenkast is oud en verouderd en voldoet niet meer aan de huidige normen en regels -Er is meer vermogen nodig in het huis of bedrijf door bijvoorbeeld nieuwe apparatuur of uitbreiding van de woning -Er zijn te weinig groepen aanwezig waardoor er overbelasting ontstaat -De groepenkast is beschadigd door bijvoorbeeld een stroomstoring of veroudering.

Wat zijn de voordelen van vervanging of uitbreiding van mijn groepenkast?
De voordelen van vervanging of uitbreiding van uw groepenkast kunnen onder andere zijn:

  • Verbetering van de elektrische veiligheid in uw huis of bedrijf
  • Verbetering van de energie-efficiëntie en -prestatie
  • Toename van het vermogen van uw elektrische installatie
  • Verbetering van de betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw elektrische installatie
  • Mogelijkheid om nieuwe elektrische apparaten of apparatuur aan te sluiten
  • Mogelijkheid om verouderde en/of gebrekkige onderdelen te vervangen
  • Verbetering van de esthetiek van uw elektrische installatie.
Moet ik een professionele elektricien inhuren voor de installatie van een inductiekookplaat?
Ja, het is aanbevolen om een professionele elektricien in te huren voor de installatie van een inductiekookplaat. Elektriciens hebben de juiste kennis en ervaring om de installatie snel, efficiënt en veilig uit te voeren, en zijn verzekerd voor eventuele schade die zij tijdens de installatie veroorzaken.
Hoe ontstaat kortsluiting?
Kortsluiting ontstaat wanneer twee elektrische draden of componenten elkaar onbedoeld verbinden, waardoor een directe en ongewenste elektrische stroomcircuit ontstaat. Hierdoor kan er een overbelasting van stroom optreden, wat kan leiden tot een oververhitting en uiteindelijk tot een brand. Het is belangrijk om kortsluiting te voorkomen door goed onderhoud van elektrische installaties en het naleven van de veiligheidsnormen en -voorschriften.