Wie zijn wij?

Techzeker gaat voor de hoogste kwaliteit in de installatie en producten.
Zekerheid gaat voorop.

Bij Techzeker staan we bekend om onze persoonlijke aanpak

Daarom streven we ernaar om jou te voorzien van precies datgene wat je nodig hebt om snel en effectief te verduurzamen. Geen onnodige extra’s, maar een op maat gemaakt pakket dat precies aansluit bij jouw specifieke situatie en budget. Ons doel is om je een eerlijk en transparant advies te geven, zodat je met vertrouwen de juiste keuzes kunt maken.

Zekerheid gaat verder, daarom zijn wij aantoonbaar InstallQ gecertificeerd. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, daarom vinden wij het belangrijk om onze klanten van punt A tot Z mee te nemen in het gehele installatieproces. Wij hebben inmiddels meer dan 20.000 zonnepanelen geïnstalleerd en hier zijn wij extreem trots op!
Elke stap naar verduurzaming doen we samen.

nigel dunya website scaled
webiste vlad scaled

Ons team

Bij Techzeker hebben we volledige controle over het installatieproces. Dit stelt ons in staat om de hoogste standaarden te hanteren en ervoor te zorgen dat elke installatie vakkundig en professioneel wordt uitgevoerd. We houden het hele proces in eigen hand, van het advies tot de voorbereiding en planning en de daadwerkelijke installatie en oplevering.
En dit allemaal binnen 6 tot 8 weken!

Onze missie

Besparing & Duurzaamheid

Onze missie is om onze klanten hun energiekosten te verlagen en de milieu-impact te verminderen. Wij willen een bijdrage hebben aan een groenere wereld door te werken aan de CO2-uitstoot doormiddel van natuurlijke hulpbronnen. Techzeker kijkt naar elke situatie om zo persoonlijk mogelijk advies te geven. Het gaat er uiteindelijk om dat je op een langere termijn veel geld kan besparen door middel van onze services en producten.
nigel scaled

De 3 Techzekerheden

Hier kan je altijd vanuit gaan als je met ons gaat samenwerken:

handshake icon

1. De beste deal voor jouw situatie

Door persoonlijk en eerlijk advies te geven zijn we inmiddels al heel ver gekomen. Aan de hand van jouw behoefte kijken onze adviseurs wat het beste past bij jouw situatie. Zo komen we altijd tot een slimme oplossing en tot de best haalbare prijs.

handy icon

2. Onze monteurs staan voor je klaar

Ook nadat de installatie is afgerond heb je behoefte aan zekerheid. Doordat onze gecertificeerde monteurs snel uw service vragen kunnen oppakken, blijven wij ook ná de installatie betrouwbaar. Hierdoor kan je gerust zijn dat je investering goed onderhouden wordt.

heart icon

3. Persoonlijke service wanneer het jou uitkomt

Veelgestelde vragen kan je vinden op onze website. Liever persoonlijk contact of een andere vraag? Dan heb je de zekerheid dat al onze medewerkers je eerlijk en snel te woord zullen staan. Team Techzeker staat elke werkdag voor je klaar.