Slim Laden, Groen Rijden

Thuis verdienen met een slimme laadpaal

Ontvang een gratis laadplan

Snel en eenvoudig

Advies van begin tot eind

Volledige ontzorging

Binnen 60 seconden geregeld

Laadpalen van Techzeker:

Eenvoudig

Maak je geen zorgen over oneindige verhalen of lange offertes, want wij zorgen voor een eenvoudig proces.

Betaalbaar

Doordat wij werken zonder tussenpartijen, kunnen wij in de meeste gevallen prijzen hanteren die voordeliger zijn dan die van onze directe concurrenten.

Eerlijk

Onze adviseurs kijken naar jouw behoeften en vinden de beste oplossing die past bij jouw situatie. Op die manier garanderen we niet alleen een eerlijke offerte, maar ook de best haalbare prijs.

Ontwerp zonder titel 13

In 3 stappen gebruik maken van uw laadpaal

chat icon

Kennismaken

Tijdens het kennismakingsgespek kijken we graag samen naar de beste oplossing voor jouw situatie.

builder icon

Installeren

Na een transparant advies met een offerte op maat, is het zover! Als alles goed functioneert, zal de monteur het systeem aan jou overdragen

pig icon

Besparen

Aan de hand van onze app kun je  inzien wat je  in realtime bespaart. Jouw energierekening gaat omlaag en de waarde van je huis stijgt.

laadpalen

Waarom kiezen voor Techzeker?

Kies voor Techzeker’s laadpalen en geniet van elektrisch laden zonder zorgen! Met ons advies op maat vind je de perfecte laadoplossing, afgestemd op jouw budget. Daarnaast biedt Techzeker de mogelijkheid om uw laadpaalinstallatie in delen te betalen. Als erkend InstallQ installateur met certificeringen zoals VCA, NEN3140 en NEN1010 garanderen we veilige en professionele installaties. Met jarenlange ervaring in laadpalen staan we klaar om jouw elektrische reis moeiteloos te maken. Laad slim, laad met Techzeker!

Een slimme investering

Snellere oplaadsnelheid

Laadpalen bieden over het algemeen een snellere oplaadsnelheid dan het gebruik van een stopcontact, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het opladen van je elektrische auto.

Efficiëntere oplading

Laadpalen zijn speciaal ontworpen om energie efficiënt te gebruiken, waardoor je energie kunt besparen tijdens het opladen.

Gemak

Laadpalen zijn gemakkelijk te gebruiken en zorgen voor een snelle en efficiënte manier van opladen.

Fiscale voordelen

Er zijn verschillende subsidies en fiscale voordelen beschikbaar voor bedrijven die investeren in zonnepanelen.
Laadpaal van Wallbox aan de muur
Laadpaal van Wallbox aan de muur

Populaire producten

zaptec go TURNTABLE v008 1500px 00000 1 1
alfen

Reviews

Klanten aan het woord

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor een eigen laadpaal?
Je hebt altijd directe toegang tot een laadpunt, zonder afhankelijk te zijn van openbare laadstations en biedt ook nog eens een snellere laadtijd. Thuisladen kan goedkoper zijn dan laden bij openbare stations, vooral tijdens daluren. Daarnaast kan een eigen laadpaal de waarde van je huis verhogen, omdat EV’s populairder worden.
Welke laadpaal als je zonnepanelen hebt?
Wanneer je kiest voor het opladen van je elektrische auto met zonnepanelen raden wij een slimme laadpaal voor zonnepanelen aan, zoals de Wallbox Pulsar Plus met een Power Boost module. Dit laadstation kijkt of voldoende stroom ‘over’ is om jouw auto op te laden.
Hoe werkt een laadpaal?
Een laadpaal is een apparaat dat elektrische voertuigen oplaadt door elektriciteit van het elektriciteitsnet om te halen en over te brengen naar de batterij van het voertuig. Dit gebeurt via een laadkabel en is aangesloten op zowel het voertuig als de laadpaal. De laadpaal regelt het laadproces en zorgt ervoor dat de batterij van het voertuig veilig en efficiënt wordt opgeladen. Verschillende laadpalen hebben verschillende laadsnelheden en connectoren, afhankelijk van het type elektrisch voertuig en de beschikbare elektriciteitscapaciteit.
Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor een laadpaal?
Dit is afhankelijk van verschillende factoren, onder andere; hoeveel je op jaarbasis rijdt en wat voor een laadpaal je neemt. Neem contact op zodat wij jou hierbij kunnen helpen.
Is mijn meterkast geschikt voor een laadpaal?
Als je een 1-fase aansluiting in je meterkast hebt, maar je elektrische auto een 3-fase aansluiting heeft, kan het handig zijn je meterkast te verzwaren van 1-fase naar 3-fase. Zo laadt je auto sneller op. Wij kunnen jou hierbij helpen!
logo2
logo3
alfen logo vector
Zaptec logo Black
wbc wallbox chargers deutschland gmbh logo vector