Maak je huis energiezuiniger

Word onafhankelijk van stijgende energiekosten en maak je eigen duurzame energie.

Bereken hoeveel voordeel jij kan besparen

Snel en eenvoudig

Advies van begin tot eind

Direct een indicatie

In 60 seconden een prijs

Energiebesparing door verduurzaming van je huis

Haal de voordelen van zonne-energie voor jouw huis. Verduurzamen is de toekomst, met stijgende energieprijzen is nu het moment om te kiezen voor groene, betaalbare en duurzame energie. Haal het maximale uit de kracht van de zon en ontdek de voordelen van zonnepanelen van Techzeker
zonnepanelen leggen op dak
zonnepanelen icon
Zonnepanelen
airco icon
Airco's
laadpaal icon
Laadpalen
handy icon
Elektrotechniek
zonnepanelen installeren techzeker

Zonnepanelen

Maak de switch naar duurzame energie en doe een investering in een groene toekomst met onze topkwaliteit zonnepanelen. Onze panelen zijn efficiënt, betrouwbaar en gemaakt met milieuvriendelijke materialen. Door zonnepanelen te installeren op je eigen dak, kan je besparen op energiekosten en bijdragen aan een schonere planeet. Word deel van de oplossing en maak de keuze voor duurzame energie met onze zonnepanelen.

airco installeren techzeker

Airco’s

Een airco maakt het mogelijk om de temperatuur en luchtvochtigheid in huis comfortabel te houden. Daarnaast wordt de luchtkwaliteit op lange termijn verbeterd doordat de airco stoffen, pollen en andere allergene deeltjes uit de lucht verwijdert. Met een airco kan je zowel alle kamers als specifieke kamers in de huis koelen of verwarmen. Hierdoor kan je een hoop energie en geld besparen. Wij kunnen samen kijken naar het geschatte verbruik. Aan de hand daarvan kan je ervoor kiezen om zonnepanelen te zetten om de kosten op een langer termijn te dekken.

laadpaal installeren techzeker

Laadpalen

Laadpalen zijn makkelijk en snel te gebruiken om jouw elektrische voertuig op te laden zonder zorgen te maken over losse batterijen en verlengsnoeren. Onze laadpalen bieden een snelle laadmogelijkheid waardoor het opladen in slechts een paar uur kan gebeuren. Doordat de laadpaal elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen gebruikt, wordt er geen vervuilingen of uitlaatgassen geproduceerd. Daarnaast is het op een langere termijn financieel interessant.

elektrotechniek

Elektrotechniek

Ben je op zoek naar een betrouwbare Elektricien? Techzeker richt zich op het oplossen van elektrische uitdagingen voor zakelijke en particuliere klanten. Zo bieden we verschillende diensten aan zoals bijvoorbeeld; de meterkast uitbreiden of vervangen, reparatie en onderhoud en verlichting. Wij leveren vakkundig werk en geven je deskundig advies! Benieuwd naar onze diensten?

Word zelf energieproducent met zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een geweldige manier voor particulieren om zelf energie op te wekken en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Door te kiezen voor zonne-energie verminder je niet alleen je afhankelijkheid van de energiemaatschappijen, maar bespaar je ook nog eens op je energierekening. Zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en onderhouden, en bieden een lange levensduur. Bovendien kun je nog altijd profiteren van verschillende subsidies en fiscale voordelen. Dus waar wacht je nog op? Maak de overstap naar zonne-energie en word zelf de producent van je eigen energie!
zonnepanelen leggen op dak

Verduurzamen:

De eerste stappen naar een duurzame toekomst

Benieuwd naar onze oplossingen?

Onze installatieprocedure begint met een kennismaking. Onze installateur luistert naar jouw wensen en verwachtingen en bekijkt samen het dak. Vervolgens krijg je een op maat gemaakt advies, rekening houdend met dakgrootte, -oriëntatie, verwachte opbrengst en kosten. Als je akkoord gaat, wordt er een offerte opgesteld en voeren onze ervaren professionals de installatie uit.
review person icon

1. Kennismaken

review person icon

2. Advies op maat

review person icon

3. Offerte en installatie

Bereken hoeveel voordeel jij kan besparen

Snel en eenvoudig 

Advies van begin tot eind

Direct een indicatie

In 60 seconden een prijs

In 3 stappen gebruik maken van zonnestroom

zonnepanelen icon

Kennismaken

Tijdens het kennismakingsgespek kijken we graag samen naar de beste oplossing voor jouw situatie.

zonnepanelen icon

Installeren

Na een transparant advies met een offerte op maat, is het zover! Als alles goed functioneert, zal de monteur het systeem aan jou overdragen

zonnepanelen icon

Besparen

Aan de hand van onze app kun je  inzien wat je  in realtime bespaart. Jouw energierekening gaat omlaag en de waarde van je huis stijgt.