Verduurzamen betaalbaar voor iederéén.

Techzeker helpt je vanaf het begin tot eind.
Achteraf betalen -> 100% tevredenheidsgarantie
Klantenbeoordeling van 5 op 5
Gratis advies en een offerte op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Snel en eenvoudig

Gratis advies op maat

Binnen 1 minuut geregeld

ontdek waar jij kan besparen

Onze missie

Zonnepanelen betaalbaar voor iederéén

Waarom kozen al meer dan 6000 woningeigenaren en bedrijven voor Techzeker? Onze missie is om onze klanten hun energiekosten te verlagen en de milieu-impact te verminderen. Omdat wij lokaal gevestigd zijn zonder tussenpartijen, kunnen wij in de meeste gevallen voordeligere prijzen hanteren ten opzichte van directe concurrenten.
Techzeker kijkt naar elke situatie om zo persoonlijk mogelijk advies te geven.
Uiteindelijk gaat het erom dat je op een langere termijn veel geld kan besparen door middel van onze services en producten.

Zonnepanelen betaalbaar voor iedereen scaled

In 3 stappen gebruik maken van zonnestroom

chat icon

Kennismaken

Tijdens het kennismakingsgespek kijken we graag samen naar de beste oplossing voor jouw situatie.

handy icon

Installeren

Na een transparant advies met een offerte op maat, is het zover! Als alles goed functioneert, zal de monteur het systeem aan jou overdragen

pig icon

Besparen

Aan de hand van onze app kun je  inzien wat je  in realtime bespaart. Jouw energierekening gaat omlaag en de waarde van je huis stijgt.

De eerste stap naar een duurzame toekomst

Ontwerp zonder titel 13

De 3 Techzekerheden

Hier kan je altijd vanuit gaan als je met ons gaat samenwerken:

handshake icon

1. De beste deal voor jouw situatie

Door persoonlijk en eerlijk advies te geven zijn we inmiddels al heel ver gekomen. Aan de hand van jouw behoefte kijken onze adviseurs wat het beste past bij jouw situatie. Zo komen we altijd tot een slimme oplossing en tot de best haalbare prijs.

handy icon

2. Onze monteurs staan voor je klaar

Ook nadat de installatie is afgerond heb je behoefte aan zekerheid. Doordat onze gecertificeerde monteurs snel uw service vragen kunnen oppakken, blijven wij ook ná de installatie betrouwbaar. Hierdoor kan je gerust zijn dat je investering goed onderhouden wordt.

heart icon

3. Persoonlijke service wanneer het jou uitkomt

Veelgestelde vragen kan je vinden op onze website. Liever persoonlijk contact of een andere vraag? Dan heb je de zekerheid dat al onze medewerkers je eerlijk en snel te woord zullen staan. Team Techzeker staat elke werkdag voor je klaar.

Reviews

Klanten aan het woord

Wat bieden wij

Duurzame Oplossingen voor Energie & Comfort

zonnepanelen icon

Zonnepanelen

Produceer duurzame energie

Verlaag energiekosten

Geschikt voor particulier en zakelijk

airco icon

Airconditioning

Comfortabel binnenklimaat

Regel de luchtvochtigheid

Energie-efficiënt

laadpaal icon

Laadpalen

Geen extra kosten voor opladen

Efficiënt gebruik maken van stroom

Meerwaarde van je woning

handy icon

Elektrotechniek

Vakkundigheid

Tijd en moeite besparen

Garantie en verzekering

Benieuwd naar onze oplossingen?

Onze installatieprocedure begint met een kennismaking. Onze installateur luistert naar jouw wensen en verwachtingen en bekijkt samen het dak. Vervolgens krijg je een op maat gemaakt advies, rekening houdend met dakgrootte, -oriëntatie, verwachte opbrengst en kosten. Als je akkoord gaat, wordt er een offerte opgesteld en voeren onze ervaren professionals de installatie uit.

Doe de gratis huisscan

Snel en eenvoudig

Persoonlijk advies op maat

Binnen 1 minuut geregeld

ontdek waar jij kan besparen

Verduurzamen:

De eerste stappen naar een duurzame toekomst

Veelgestelde vragen

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor mijn huis?

Het aantal zonnepanelen dat jij nodig hebt, hangt af van verschillende factoren zoals de grootte van je dak, je jaarlijkse energieverbruik en de verwachte opbrengst van de panelen. Gebruik onze tool om een berekening te maken.

Wat is de verwachte opbrengst en terugverdientijd van mijn zonnepanelen?

De verwachte opbrengst van zonnepanelen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en oriëntatie van je dak, de locatie en het klimaat, en de kwaliteit en efficiëntie van de panelen. Ook factoren zoals schaduw van bomen of gebouwen kunnen de opbrengst beïnvloeden.

De terugverdientijd is de tijd die je nodig hebt om de kosten van de zonnepanelen te verdienen door besparing op energiekosten. Deze is afhankelijk van de verwachte opbrengst, de kosten van de panelen, de energieprijs en de inflatie.

Neem contact met ons op, zodat we een inschatting kunnen maken op basis van jouw situatie.

Wat is terugleververgoeding?
Terugleververgoeding is een vergoeding voor het terugleveren van overtollige stroom aan het elektriciteitsnet, die door zonnepanelen is opgewekt. Hiermee wordt de eigenaar van de zonnepanelen beloond voor de bijdrage aan duurzame energie en het beperken van de afhankelijkheid van conventionele energiebronnen. De hoogte van de terugleververgoeding verschilt per land en energieleverancier.
Hoe werken zonnepanelen?
Zonnepanelen werken door zonne-energie om te zetten in elektriciteit met behulp van zonnecellen. Zonnecellen zijn gemaakt van halfgeleiders zoals silicium en absorberen het licht en het creëren van een stroom van elektronen. Deze stroom wordt verzameld en geleid naar een omvormer, die deze omzet in bruikbare AC-stroom die voor het elektriciteitsnet. Hierdoor wordt zonne-energie opgewekt en vermindert uw energiekosten.